Referenssit

Tilaajilta kuultua:

 

“ISO KIITOS lauantaisesta. Oli mahtava meno loppuun saakka. Kaikki on teitä vuolaasti kehunut ja kiitellyt. Olette kyllä ihan parhaita ja kaikki meni ihan nappiin. Eipä mulla muuta. Hyvää ja keikantäyteistä kesää.”

Hääpari Nokialta

 

 

“Kiitos kaikkien Isännöitsijäkonttorin pikkujouluissa mukana olleiden puolesta;  saitte fiiliksen erittäin hyvin nousuun ja pysymään korkealla koko illan !!!”  

Isännöitsijäkonttori Oy

 

 

“Mahtava meno ja ammattimainen ote. Kiitokset hyvästä keikasta, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Bonukset Showmasterille!”

Länsi-Suomen OP

 

 

“Järjestämme vuosittain Yritysasiakkaille iltajuhlan joka on muodostunut heille Traditioksi kuin Linnanjuhlat konsanaan. Teema on vaihdellut joka kerta ja tänä vuonna päädyttiin ”länkkäri”-teemaan, Tex-Mex ruokineen ja Casinopelein. Oli paikalla myös tanssivia Cow-Girlejä.

Live musiikkia pitää aina juhlissa olla ja siinä päädyttiin ”Bile” tyyliin, koska koko illan Country ei välttämättä kirjavaan yleisöön uppoa.

Päädyttiin SHOWMASTER- orkesteriin. Saatiin mitä haluttiin. Jo ensimmäisestä kappaleesta lähtien tuli ilmi, että kyseessä on todellakin BileBändi todella isolla Beellä.

Jälkimmäisen, toistatuntia kestäneen setin aikana lattia täyttyi hytkyvistä Stetsoneista ja Sulkahatuista. Jälkeenpäin kehuja on sadellut onnistuneista juhlista ja miltei joka kommentissa on muistettu nostaa Bändi esiin. Kerrankin BileBändi joka ei vaan soita Covereita vaan on myös sovittanut ne ”omannäköisiksi”. –Näähän on tosi kovia. Kuului kommentti erään paikalla olleen BigBand muusikon suusta. Äänentoisto- ja Valaistuspalveluja toimittava AK Sound, joka hoiti em. tehtävät juhlissa olisi valmis tulevaisuudessakin tekemään yhteistyötä Orkesterin kanssa. Joten en voi olla väärässä todetessa, SHOWMASTERBAND on ammatilaisten valinta.” 

Robert Schürmann

Starkki Oy Ab

 

 

“Järjestimme Porissa 11.2.2012 perinteiset viranomaisten 
hätänumeropäiväbileet. Pyysimme bileisiin esiintymään Showmasterin, 
joka huolehti musiikin lisäksi valoista, ja oli korvaamattomana apuna 
myös bilepaikan valinnassa, sisustamisessa ja järjestelyissä.

Iso kiitos S-Master ohjelmatoimistolle, joka hoiti kaiken luvatun ja 
vielä enemmänkin. Suosittelemme!”

-Anna Alarautalahti, juristi, Hätäkeskuslaitos

 

 

“Kiitokset aivan mahtavasta keikasta. Kehuja sateli
juhlakansalta todella paljon teidän seteistä. Me olimme myös
erityisen tyytyväisiä. Loistavaa duunia!”

-Hääpari Tampereelta