Bändi

Showmaster koostuu helsikiläisistä ja porilaisista ammattimuusikoista. Tasokkaasta ja monipuolisesta saundimaailmasta vastaavat kaksi karismaattista ja taitavaa laulajaa, Saara Elo ja Sara Lindroos, joista jälkimmäinen vastaa myös koskettimista. Kun tähän lisätään taitavat ja tyylitajuiset kitaristit sekä tämäkkä komppiryhmä, syntyy Showmaster. Ammattitaitoinen miksaaja/valomies viimeistelee lopputuloksen.

 

Jäsenet

 

Saara Elo – Laulu
Jos et lämpene tämän mimmin lavakarismasta, niin et sitten mistään! Saara on valmistunut Porin Palmgren-konservatoriosta ja on valmistumisen jälkeen ehtinyt olemaan mukana mm. MTR- bilebändissä, Laura Voutilaisen levyllä, Gebardi XL-kokoonpanossa, Kymppilinjan live-kokoonpanossa sekä esiintynyt Mansikkapaikka-ohjelmassa artistivieraana.  Saaran esikuvia ovat Janis Joplin, Eva Cassidy sekä Lissie. Keikkojen ohella Saara on nykyisin töissä Suomen Kansallisoopperassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sara Lindroos – Laulu ja koskettimet
Laulaa porukan pöydille tanssimaan. Monitaiturina hoitaa laulun lisäksi myös koskettimet. Sara aloitti opiskelun Porin Palmgren-konservatorion musiikkiopistossa 9-vuotiaana ja  ura alkoi jo 13-vuotiaana, josta alkaen onkin tehnyt keikkoja. Nykyään opiskelee Helsingin Pop&Jazz Konservatoriolla, pääaineena laulu. Toto on Sarasta kovin bändi mitä maa päällään kantaa ja Whitney Houston kova mimosa laulamaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juha Aitakangas – Kitara

Tämä huipputason kitaristi tykkää soittaa paljon nuotteja mahdollisimman lyhyessä ajassa ja saa kitaransoiton näyttämään helpolta. Juha on soittanut Jussi Hakulisen, Even sekä Idols -tähtien kanssa. Nykyisin soittaaa muun muassa Kingpin ja Hill Street Blues -bändeissä. Monien bändikeikkojen ohessa opettaa kitaransoittoa Porissa. Kovimmat kitaristit ikinä: Joe Satriani, Steve Lukather, Dann Huff, Mattias IA Eklund, Dough Aldrich sekä Guthrie Govan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timo Jauhiainen – Kitara

Lapinmiehiä alunperin, poronhoidon sijaan kiinnostui musiikista jo nuorena. Tältä mieheltä ei taitoa puutu ja se näkyy soitossa (ja kuuluu). Timo on valmistunut Porin Palmgren-konservatoriosta. Valmistumisen jälkeen tämä kitaravelho muutti Helsinkiin, jossa asuu nykyään. Opettaa kitaransoittoa keikkailun ohella Espoossa ja Merikarvialla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atte Visuri – Basso
Syntynyt basso käsissään. Valmistunut Porin Palmgren-konservatoriosta, pääaineena basso. Atte on asunut ympäri Satakuntaa, mutta löysi paikkansa Helsingistä. Kehityskelpoisia basisteja Aten mielestä ovat: Rocco Prestia, Jaco Pastorius, Pekka Pohjola sekä James Jamerson. Aten henkinen mentori on Keith Richards ja Rolling Stones on maailman kovin bändi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomi Lahtinen – Rummut

Tältä kaverilta ei kapulat käsistä tipu, vaikka miten kovaa menisi! Soittokeikkojen lisäksi tekee äänentoistokeikkoja ja myy bändejä kehitysmaihin, kuten kotimaahansa Marttilaan. Asuu itse Porissa ja on valmistunut Porin Palmgren-konservatoriosta. Vaikuttaa monissa bändeissä, mm. Delayhead, Judas Rising -tribuuttibändi, PHB ja Dark Avenger. Kovimmat rumpalit ikinä: Anssi Nykänen, Dave Lombardo, John Bonham, Simon Phillips, Stevart Copeland ja Marco Minnemann.